Coaching | Sparren

Met een coaching-traject neem je bewust de tijd om nieuwe uitdagingen, spannende keuzes of pittige momenten eens goed te onderzoeken. Je kunt met ons in alle vertrouwen sparren over de wezenlijke (leiderschap)vraagstukken die je bezighouden. We besteden aandacht aan wat echt belangrijk is voor je, ook op de lange termijn.

Coaching | Sparren | Team22

Hoe coachen we?

We luisteren goed naar jouw ervaringen, behoeftes en ideeën. Met scherpe vragen krijg je jezelf én (de complexiteit van) het krachtenveld waarin je opereert beter in beeld. Ook de (soms kwetsbare of confronterende) dilemma’s die zich ‘onder de waterlijn’ afspelen. Alles wat voor jou relevant is mag op tafel komen. Wij zijn direct en houden van diepgang in de gesprekken, maar blijven wel met de pootjes op de grond. Bij ons geen zweverig gedoe. We delen onze observaties met je en geven eerlijk en respectvol feedback. En – als dat bijdraagt – brengen we soms ook onze eigen ervaringen of lessen in, inclusief de bloopers. Beloofd. 😉

Bij Team 22 tref je een professionele coach die jouw krachtenveld doorgrondt, jouw rol en verantwoordelijkheden respecteert en oog heeft voor jou als mens. We werken volgens de Code of Conduct van de ICF, International Coach Federation.

Voor wie zijn we een goede sparringpartner?

Kortom: we zijn een ‘match’ voor mensen die leiderschap en samenwerking willen ontwikkelen, op elk niveau.

Aan de slag?

Je wil elkaar natuurlijk eerst in de ogen kijken. Om te toetsen of er een gezonde vertrouwensbasis is. Daarom start elk coaching-traject met een intakegesprek. Bij voorkeur live. Dit gesprek is vrijblijvend, van beide kanten. Tijdens de intake (van 90 min.) onderzoeken we:

Bij een volmondig ‘ja’ van twee kanten, ontvang je een voorstel en kunnen we na akkoord van start.
Tijdens een serie van 6-8 verhelderende coachgesprekken (van 1.5-2 uur) verdiep en versnel je je eigen ontwikkeling. Ca. 6 maanden later sta je klaar om die volgende uitdaging met beide handen aan te pakken en met zelfvertrouwen vorm te geven.
Met een rugzak vol doorleefde inzichten en toepasbare gereedschappen. En een fris perspectief op de leiderschapsvraagstukken die we onder de loep hebben genomen.
Je bent het zeer waarschijnlijk al in praktijk aan het brengen…

Wil je met (een van) ons samenwerken?
Bel of mail ons voor een intakegesprek.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We sturen je max 8x per jaar interessante informatie over:

  • samenwerking & teamwork
  • psychologische veiligheid & verandering
  • leiderschap
  • zaken die wij hierover leren tijdens ons werk met klanten ;-)

Wij respecteren jouw privacy en doen niet aan spam. Daar houden we zelf ook niet van!