Over ons

Als trainers I coaches verzorgen we al meer dan 25 jaar leiderschap- & teamontwikkeling binnen de profit en de non-profit sector. We hebben gewerkt met familiebedrijven, multinationals en het MKB. Maar ook binnen de overheid en met (semi)publieke instellingen als opleidingsinstituten, woningcorporaties en NGO’s.

Ons werk heeft ons ook naar andere landen in Europa, Noord- & Zuid Amerika en Azië gevoerd. Werken met mensen uit andere culturen houdt ons niet alleen scherp, het is ook een feest om te (mogen) doen!

Wat ons kenmerkt

Maatwerk | Persoonlijk betrokken

We investeren in partnerships. Zowel met opdrachtgever als deelnemers. We verdiepen ons in jouw context, ambities en uitdagingen. We trekken niemand ‘door de wasstraat’, maar sluiten aan bij de al aanwezige kennis en ervaring. Vanaf dit punt bieden we verbetering, verdieping en versnelling aan.

Op een manier die professioneel hout snijdt en persoonlijk raakt.

Inspirerend | Veilig | Uitdagend

We houden van doelgericht, zijn eerlijk en direct. Tegelijk werken we zorgvuldig en respectvol. Met een gezonde dosis humor. En we staan open voor feedback. Ook wij leren dagelijks bij. Hierdoor bieden we een veilig en uitdagend speelveld voor ontwikkeling. Waar hard wordt gewerkt, veel gelachen en mensen zich snel thuis voelen. Leren is misschien niet altijd makkelijk, maar op deze manier wel super inspirerend.

Leren | Eigen-maken | Toepassen

We werken met heldere modellen, handige frameworks en praktische tools. Dat levert waardevolle inzichten en nieuwe perspec-tieven op. En bruikbare handvatten. Hier stopt het niet, bij ons. De focus ligt op het toepassen in jouw dagelijkse realiteit. Zodat het niet blijft bij ‘hypothetisch erover praten’, maar je echt impact hebt.

Bij ons ontwikkel je de inzichten, mindset en vaardigheden om het ook voor-te-leven.

Aad de Bruijn

Ik ben geboren in Ivoorkust en heb mijn jeugd vooral doorgebracht in de natuur van Afrika en Azië. Na m’n studie HEAO en Rechten in Amsterdam heb ik bijna 10 jaar als advocaat gewerkt. Dat waren avontuurlijke jaren met mooie zaken waar ik veel van heb geleerd.
In 2004 heb ik het roer omgegooid en mijn aandeel in het kantoor verkocht.
Ik ben m’n hart gevolgd richting het vak van trainer en coach.
Iedere dag is anders in dit werk… En ik doe het nog steeds met heel veel plezier!

De afgelopen jaren ben ik mij gaan specialiseren in het gedachtengoed van Non-violent Communication (NVC). Wat mij daarin zo aanspreekt? Het biedt een inspirerende, humanistische visie op mensen en hun ontwikkeling én geeft je ondertussen lekker concreet toepasbaar gereedschap in handen. Waarmee je mensen in hun waarde laat en tegelijk duidelijk en direct op de inhoud kunt zijn. Ik werk er veel mee en zie het als waardevol en effectief gereedschap in de (organisatie)wereld van vandaag.
Als internationaal gecertificeerd trainer ben ik verbonden aan het Center for Nonviolent Communication (CNVC).

En privé? Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 mooie, jonge mannen. Ik ben graag buiten, het liefst bij, op of in het water. Met mijn snorkeltje uren ronddobberen boven een koraalrif; dat is ultiem genieten!
Waarschijnlijk een overblijfsel van opgroeien in de tropen (naast het feit dat ik nog steeds heel goede ‘bommetjes’ maak, vanaf de hoge … 🙂

Nelleke Veldhuijzen

Hoi, ik ben Nelleke.

Na een initiële carrière als danser (ja, dat is m’n andere passie) heb ik op m’n 18e toch m’n spitzen aan de wilgen gehangen en ben ik Rechten & Communicatie Wetenschappen gaan studeren in Amsterdam. Na enkele jaren als leidinggevende te hebben gewerkt in de wereld van Theater- & Filmproducties bleef mijn nieuwsgierigheid kriebelen.
In 1997 startte ik met m’n opleiding tot trainer en coach en sindsdien richt ik me op het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en effectieve communicatie binnen lerende organisaties. In 2009 ben ik voor mezelf begonnen en inmiddels begeleid ik nu ruim 20 jaar leidinggevenden, hun teams en organisaties bij thema’s als leiderschap, vertrouwen, verbindende communicatie, teamontwikkeling en samenwerking.

Mijn passie? Mensen!
Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkeling. Nieuwsgierig naar wat hen raakt en gevormd heeft. Van jongs af aan stap ik onbevangen op mensen af, ga het gesprek aan, stel ik ‘onverschrokken’ vragen en leer ik wat mensen beweegt.
Ik hou van een eerlijke, constructief-kritische dialoog, die echt ergens over gaat. En heb een broertje dood aan hypocrisie. Door m’n werk heb ik ook geleerd goed te luisteren. Naar wat mensen zeggen, maar ook naar wat er niet wordt gezegd. Ook heb ik oog voor wat zich ‘onder de waterlijn’ afspeelt in een team en doorzie ik snel de systemische patronen in de dynamiek van een organisatie.
Als trainer / coach leg ik makkelijk contact, leef me goed in en creëer snel een veilige vertrouwensbasis om vanuit te werken. In mijn werk staan mensen altijd centraal en probeer ik te achterhalen waar ze voor staan en voor willen gaan. Waar dromen ze van en wat hebben ze nodig om die te realiseren.

Wat ik van al die kijkjes in de ‘keukens’ heb geleerd?
Mensen zijn sociale wezens. En willen zich gezien, gehoord en gewaardeerd weten.
Ik geloof dat onze grootste kracht schuilt in ons vermogen tot samenwerken. Op het moment dat we de kracht van diversiteit weten in te zetten en – met respect voor de verschillen – onze kwaliteiten en talenten bundelen, dan levert teamwork magische resultaten op. Elke keer weer. Echt samenwerken genereert enorm veel betrokkenheid, voldoening en (werk)plezier. Wanneer mensen met hun hoofd, hun handen én hun hart aan het werk zijn, maak je de wereld om je heen een klein beetje mooier. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Een leven lang leren, heerlijk vind ik dat!
Ook ik leer nog iedere dag. En blijf mezelf ontwikkelen via verdiepende opleidingen, het lezen van vakliteratuur en werken met een grote diversiteit aan mensen en culturen. En natuurlijk via échte gesprekken met m’n mentoren, vakgenoten, deelnemers en vrienden. En niet te vergeten, met onze (inmiddels volwassen) kinderen. Ik zit dus met een goed gevulde rugzak bij je aan tafel 😉

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

We sturen je max 8x per jaar interessante informatie over:

  • samenwerking & teamwork
  • psychologische veiligheid & verandering
  • leiderschap
  • zaken die wij hierover leren tijdens ons werk met klanten ;-)

Wij respecteren jouw privacy en doen niet aan spam. Daar houden we zelf ook niet van!